Jag heter Alexander Salzberger och arbetar som skådespelare, regissör och manusförfattare. Jag är just nu aktuell på Dramaten och SVT. Förra året var ett av mina mest intensiva år rent yrkesmässigt och även privat. Det var på tok för mycket jobb, sömnbrist, stress och dåliga matvanor. Tidigare så har jag ofta aktiverat min kropp fysisk eftersom det ingår en hel del kroppsarbete i yrket när det gäller att stå på scen eller agera framför kameran men tyvärr var förra året en ren katastrof  rent träningsmässigt och då bestämde jag mig för att ta tag i träningen på riktigt. Det var då jag kom i kontakt med Anter. Vi träffades på en konsultation och han lyssnade på mina behov och mål. Det sa klick på direkten.

Anter besitter en stor kompetens och även en väldigt bra pedagogisk begåvning. Han känns närvarande och lyssnar på ett oerhört moget vis . Han är väldigt engagerad och vill att klienten ska vara mer än nöjd.  Som en återkommande klient känner jag mig hela tiden sedd och lyssnad på vilket är viktigt för mig, även utanför jobbet.  Anter inspirerar och motiverar mig genom att variera träningen på ett modernt sätt för att komma till en ny nivå. Dessutom har han glimten i ögat, humorn och hjärtat på rätt plats vilket är ännu en fantastisk tillgång. Jag kommer fortsätta att träna med Anter och kommer rekommendera många att göra likaså.

Alexander Salzberger

Skådespelare

Jag fick i uppdrag av en regissör att börja styrketräna inför en TV-serie som jag skulle medverka i. Jag skulle spela en roll som krävde muskler och jag hade bara tre månader på mig. Det beskedet fick jag vid 28 års ålder och med ingen som helst erfarenhet av styrketräning. Tidigare har jag alltid dragit mig för att gå till ett gym för att det har känts så främmande. Men nu skulle jag alltså på kort tid (tre månader) biffa till mig så mycket jag bara kunde utan någon som helst förkunskap i området… En lätt panik spred sig och jag tänkte att dom kommer att välja en annan skådespelare med andra fysiska förutsättningar än mig.

Men så var det en vän som rekommenderade mig att ta kontakt med en PT vid namn Anter Toma. Vilket jag gjorde och några timmar senare stod jag på Crossfit Medis och planerade mina dagar i tre månader fram med en väldigt entusiastisk och varm människa som var Anter. Den första dagen vägde jag 75 kilo idag tre månader senare väger jag 90 kilo. Allt tack vare Anters driv, pepp och hårda men framförallt roliga träning.

Jag kan rekommendera Anter Toma till alla som vill något mer med sin träning men inte vet hur dom skall ta steget. Det vet Anter. Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare så kan Anter hjälpa till, han är professionell, engagerad och stöttande med sin träning. Det är jag och många med mig som jobbat med Anter ett bevis på.

Albin Grenholm

Skådespelare